Verkosto

– Tee kauppaa verkoston sisällä
– Löydä palveluitasi etsiviä yrityksiä
– Saa näkyvyyttä laajassa verkostossa
– Mukana vain yrityksiä

Urheiluverkosto.fi

Kotimaisen huippu-urheilun mahdollistava kumppanijoukko

Joukkueen menestys vaatii lahjakkaita yksilöitä, tinkimätöntä harjoittelua, osaavaa valmennusta ja kattavan tukipalvelujen verkoston. Ilman lajia lähellä olevia yrityksiä ja niiden taloudellista tukea, yksikään joukkue ei kilpaile oman lajinsa SM-tasolla.

Rakkaudesta lajiin

Urheiluverkosto on kotimaisen huippu-urheilun kumppanijoukko. Urheiluverkostoon kuuluvilla yrityksillä on palava halu olla mukana tukemassa oman kotikaupunkinsa tai lempilajinsa seuraa tai joukkuetta.

Vahvemmat yhdessä

Urheiluverkoston yritykset muodostavat suomalaisen seuratoiminnan vahvan taustajoukon. Niiden rinnassa sykkii turkoosi, punainen, musta tai logolla varustettu seurasydän. Urheiluverkoston yritykset ovat askeleen lähempänä tukemaansa seuraa, ja aistivat sen tunnelmia ja tapahtumia eturivistä.

Urheiluverkoston jäsenenä näet reaaliaikaisesti oman kumppanipakettisi sisällön, jota voit muokata ja täydentää vapaasti. Kuulet myös seuran tuoreimmat uutiset ja olet tiiviisti mukana sen tapahtumissa.

Tavaramerkki

Urheiluverkosto.fi on rekisteröity tavaramerkki ja takaa yksinoikeuden tavaramerkkiin, sekä antaa tavaramerkin haltijalle oikeuden kieltää muita käyttämästä samaa tai samankaltaista merkkiä. Tavaramerkki on ennen kaikkea kuluttajille tae tavaran ja palvelun laadusta.