YHTEISTYÖHÖN PROCITON KANSSA

Menestyksen tekijä

Procito on olemassa suomalaista urheilua varten. Hyvien asiakassuhteiden kehittäminen, myynnin kasvattaminen ja uusien tuotekonseptien kehittäminen ovat osaamisemme vahvaa ydintä. Sitä ovat tekemässä vahvan urheilutaustan omaavat asiantuntijamme, jotka tuntevat huippu-urheilun mahdollisuudet ja haasteet kuin omat taskunsa.

Prociton menestys ei ole sattumaa. Osaamisemme on hankittu yli kymmenen vuoden aikana kotimaisesta ja kansainvälisestä yritysyhteistyöstä ja urheilumarkkinoinnista.

Olemme nuorekas, eteenpäin menevä yritys, joka on perustamisestaan, vuodesta 2008 lähtien hyödyntänyt työssään kansainvälisiltä pelikentiltä hankittua myynnin ja urheilumarkkinoinnin kokemusta. Koko yrityksemme on sitoutunut yhteiseen päämääräämme: hyvien asiakassuhteiden kehittämiseen ja asiakkaidemme myynnin kasvattamiseen.

Procito on rekisteröity tavaramerkki ja takaa yksinoikeuden tavaramerkkiin, sekä antaa tavaramerkin haltijalle oikeuden kieltää muita käyttämästä samaa tai samankaltaista merkkiä. Tavaramerkki on ennen kaikkea kuluttajille tae tavaran ja palvelun laadusta.

Pelistrategia

ME LUOMME ASIAKKAILLEMME LISÄÄ MAALIPAIKKOJA.